Forever Drone Pixel

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Pixel je kompakten dron ki ponuja vse kar imajo veliki. Vključno z WiFi kamero in FPW funkcijo. Skrivnost je v njegovi velikosti - Pixel vsebuje vse funkcije velikih dronov v miniaturni zasnovi in lahkem ohišju. Integriran senzor tlaka vam omogoča nadzor nad letom, enostavno obdržite konstantno višino. S tremi različnimi hitrosti je Pixel odlična izbira tako za začetnike ali bolj izkušene letalce. Poleg tega ima vgrajeno kamero in Wi-Fi povezavo, tako da boste lahko dobili slike v realnem času neposredno na pametnem telefonu! Vgrajena kamera z resolucijo 640x840 pik in WiFi za pretakanje žive slike neposredno na napravi (namenska aplikacija). Omogoča način samodejne vrnitve – Pixel samodejno prileti nazaj. Lahko vzlet za katero koli smer, ne da bi morali biti v določenem položaju in izvaja akrobacije ali se lahko zavrti za 360 stopinj zahvaljujoč 6-osnemu giroskopu. Visoko-svetleče LED diode vam omogočajo, da hitro sledite svojemu Pixel dronu na prostem. Daljinski upravljalnik je preprost za uporabo in ima vgrajeno stojalo za vaš pametni telefon ali manjši tablični računalnik. V nujnih primerih, lahko preprosto pritisnete na gumb povsem izklopiti motorje in ustavite let.

  • masa: 20g
  • združljivost: iOS 6.0 in višje, Android 4.0 in višje
  • čas letenja: do 6 minut na eno baterijo (17 min na treh baterij)
  • krmiljenje: daljinske komande ali pametni telefon
  • baterije: 4 x 1,5 V AA (niso vključene)
  • prenos: 2.4GHz, Wi-Fi
  • domet: do 80m
  • žiroskop: 6-osni
  • čas polnjenja: do 45 min
  • napajanje: 150 mAh Li-Poly 3.7V
  • propelerji: 4 (vključeno 4 rezervni deli )
  • dimenzije drona: 90 x 90 x 33 mm

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 69,00
Spletna cena62,10
Prihranek6,90
Cena brez vezave
Redna cena 69,00
Spletna cena62,10
Prihranek6,90

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: