ComzyBag Napihljiva vreča - modra

Naprave ni več v prodaji.

ComzyBag je udoben napihljiv fotelj, ki je napihnjen z zrakom v nekaj sekundah. Način napihovanja je edinstveni. Napihljiv ležalnik je velik in udoben, ko pa ga želite pospraviti, se zrak izprazni. Pospravite ga v malo priročno torbico, ki jo lahko odnesete s seboj kamorkoli želite. Izdelan je iz lahkega materiala in je izjemno odporen ter trajen, kar zagotavlja dolgo in zanesljivo uporabo. Popoln dodatek za vse dejavnosti na prostem, kot so festivali, kampiranje, uživanje ob žaru, letovanja, sončenje na plaži, sproščanje v parku, pohodi v hribe in potovanja (npr. na letališču, ko čakate na vaš let). Udobje v trenutku, preprosta nylon vreča se napihne v nekaj trenutkih, preprosto z odprtim zajemom s potegom skozi zrak. Ko je vreča dovolj napihnjena, se zajem preprosto zapre z zaponko.

    • barva: modra
    • odporen in trajen
    • zagotavlja dolgo in zanesljivo uporabo

Dodatna oprema

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: