3freeD Trdi ovoj za iPhone 5s - 3D tisk

Naprava ni več v prodaji.

3D tiskan ovoj z različnimi motivi in barvami: • nazobčano kolo • mikrostruktura zlata • srce (samo rdeče barve) Ovitki so izdelani iz poliamida (najlon) z dodajalnimi tehnologijami in imajo podobne mehanske lastnosti kot brizgana plastika. Vsak izdelek je ročno barvan, zato se lahko od izdelka do izdelka odtenek barve razlikuje, sčasoma lahko tudi spremeni barvo. Čisti se lahko z mehko ščetko in neagresivnim milom. Ni priporočljiv stik z mastnimi in/ali agresivnimi sredstvi (npr. kozmetična sredstva).

    • material: poliamid
    • personaliziran tekst na desni strani do 20 znakov
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: