3freeD Trdi ovoj 3freeD SRCE za iPhone 5s

Naprave ni več v prodaji.

3D tiskan ovoj z motivom srca. Srce in rdeča barva ovitka simbolizirata ljubezen, prijateljstvo, življenje in strast. Podarimo ga osebi, kateri želimo sporočiti: »Mislim nate!» Ovitki so izdelani iz poliamida (najlon) z dodajalnimi tehnologijami in imajo podobne mehanske lastnosti kot brizgana plastika. Vsak izdelek je ročno barvan, zato se lahko od izdelka do izdelka odtenek barve razlikuje, sčasoma lahko tudi spremeni barvo. Čisti se lahko z mehko ščetko in neagresivnim milom. Ni priporočljiv stik z mastnimi in/ali agresivnimi sredstvi (npr. kozmetična sredstva).

    • barva: rdeča
    • material: poliamid

Dodatna oprema

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: