​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

Izberite darilo za svoje najbližje kar od doma. Za vas smo pripravili izbor zanimivih daril, pri katerih lahko izkoristite do 60 % popusta in brezplačno poštnino. Za uveljavljanje brezplačne poštnine ob n​akupu v E-trgovini vnesite kodo za popust: DARILO2017.
Ponudba velja do 25. 12. 2016.*
Člani Progama zvestobe lahko s koriščenjem točk izdelke dobite še ugodneje.**

​ Prvih 1.000 kupcev kateregakoli izdelka v E-trgovini v decembru prejme darilo: zimsko kapo.​​

​​

*Pri izbranih izdelkih lahko uporabniki v času od 1. 12. do 25. 12. 2016 koristijo ugodnost brezplačne poštnine s kodo DARILO2017. Popust se obračuna v košarici z vpisom kode.
**Ugodnosti Programa zvestobe lahko uveljavljajo le člani Programa zvestobe Telekoma Slovenije, ki so Program zvestobe aktivirali na portalu Moj Telekom. Ugodnost je na voljo vsem članom Programa zvestobe, ki imajo zadostno število točk. Popust se obračuna na posamezen izdelek. Popust velja na spletno ceno; če izdelek nima določene spletne cene, velja popust na redno ceno. Znesek popusta mora biti manjši od cene blaga, v nasprotnem primeru ni mogoče opraviti nakupa s koriščenjem popusta. Več informacij: http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/program-zvestobe/o-programu-zvestobe.
Slike so simbolične. Popusti se med seboj ne seštevajo. Cene so v EUR z DDV. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev.