​​​​​​​​​​ 

V mesecu novembru izkoristite privlačno ponudbo: 15 % popusta ob nakupu originalne dodatne opreme Samsung.*

Prvih 200 kupcev, ki kupi originalno torbico ali ovitek za Samsung Galaxy S6 in še en izdelek iz ponudbe originalne dodatne opreme Samsung, prejme darilo: brezžično polnilno postajo Samsung.**

*Popust velja od 1. 11. do 30. 11. 2016 pri nakupu originalne dodatne opreme Samsung. Popust se obračuna na blagajni. Popust ne velja za uro Samsung Gear (FIT2, S2), VR-očala Samsung Gear, brezžične slušalke GEAR iCON X in spominsko kartico Samsung KS Micro SDXC. Popusti se med seboj ne seštevajo. Količina opreme je omejena. Nakup po akcijski ceni je v omenjenem obdobju možen v vseh Telekomovih centrih, E-trgovini Telekoma Slovenije in poslovnih centrih Telekoma Slovenije.

 **Darilo, brezžično polnilno podlago Samsung EP-PN915IWEGWW, prejme prvih 200 kupcev po pošti s strani dobavitelja ob hkratnem nakupu originalne torbice oziroma ovitka za Samsung Galaxy S6 in še enega izdelka iz ponudbe originalne dodatne opreme Samsung. Za prejem darila mora uporabnik poslati kopijo računa ter osebne podatke na elektronski naslov janustrade@janustrade.si.

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV. Telekom Slovenije si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev.