Paketi Mobilni internet so namenjeni prenosu podatkov in brskanju po internetu s pomočjo računalnika, npr. mini prenosnika z vgrajenim modemom, prenosnika ali računalnika z uporabo USB-modema ali z uporabo tabličnega računalnika. S tem paketom pridobite SIM-kartico, ki jo uporabljate primarno za podatkovne storitve. SIM-kartico imate lahko ves čas vstavljeno na primer v USB-modem ali drugo podatkovno napravo in ste tako vedno in povsod povezani z internetom.

Izberite svoj paket Mobilnega interneta

 Mobilni internet
Piko
Mobilni internet
Mini
Mobilni internet
Start
Mobilni internet
Neomejeno
NOVO
Mobilni poslovni internet
Vključena količina
Vključena količina 1 GB
neomejeno
10 GB
neomejeno
25 GB
neomejeno
50 GB
neomejeno
neomejeno
Opcija EU-internet 500 ​500 MB za 5,95 € na mesec​​ /
LTE/4G
LTE/4G
Najvišja hitrost prenosa podatkov
Najvišja hitrost prenosa podatkov 20/5 Mb/s 20/5 Mb/s 20/5 Mb/s 20/5 Mb/s 64/64 kb/s​
CENA 7,95
na mesec
brez priključne takse
14,95
na mesec
priključna taksa 12,07 €
22,95
na mesec
priključna taksa 12,07 €
32,95
na mesec
priključna taksa 12,07 €
6,95​​
na mesec
priključna taksa 12,07 €
  Podrobnosti Podrobnosti Podrobnosti Podrobnosti Podrobnosti

 

Pogoji

S sklenitvijo naročniškega razmerja se naročniku zaračuna priključna taksa v višini 12,07 €, razen v paketu Mobilni Internet Piko. Naročnina se obračuna za tekoči mesec, in sicer v celoti ne glede na datum vklopa oziroma izklopa paketa. Obračunska enota je 10 kB. Vključena količina velja za prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednji mesec. Cene prenosa podatkov nad vključenim volumnom veljajo za podatke, prenesene znotraj mobilnega omrežja Telekoma Slovenije. V paketu Mobilni Internet Piko je prenos podatkov omogočen samo za javni APN (APN=internet). Naročniško razmerje za pakete Mobilni internet Piko, Mini, Start in Neomejeno lahko sklenejo pravne osebe.

Za prenos podatkov velja princip pravične uporabe storitev prenosa podatkov, kot je opredeljeno v Splošnih pogojih uporabe. Za pakete Mobilni Internet Piko, Mini in Start se po preseženi vključeni količini prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika. Za paket Mobilni Internet Neomejeno se po preseženi vključeni količini prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije hitrost prenosa podatkov omeji na 384 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije, d. d.Pogosta vprašanja