Vrhunski mobilni paketi, opcije in storitve, prilagojene velikim poslovnih uporabnikom, hiter mobilni internet LTE/4G v zanesljivem tehnično dovršenem omrežju.

Circle

Mobilni poslovni internet

Namenjen prenosu podatkov in brskanju po internetu s ​pomočjo brezžičnega usmerjevalnika LTE, mobilne dostopne točke WiFi, računalnika oz. prenosnika ali tabličnega računalnika.


PODROBNEJE
Circle

EU Vključeni

Pravi paket za Slovenijo in EU. Neomejeni klici in sporočila SMS/MMS, 20 GB prenosa podatkov doma ali v EU-tarifi​, ter 120 minut za klice v EU-tar​ifo.


PODROBNEJE
Circle

Mobilni internet

Uporabljajte mobilni internet tudi na vaši tablici ali prenosniku. Izbirate lahko med različnimi paketi z različno količino vključenih podatkov.

PODROBNEJE
Circle

Paket Brezskrbni B

Paket Brezskrbni B vam poleg neomejenih pogovorov in sporočil SMS/MMS prinaša tudi popolnoma brezskrbno uporabo mobilnega interneta, skladno z vašimi potrebami doma ali v državah EU-tarife. Uporaba mobilnega interneta se obračuna glede na dejansko porabo, vendar ne več kot 5 € na mesec.

PODROBNEJE
Circle

Paketa Enostavni A in B

Izberite enega od mobilnih paketov Enostavni in vključene enote storitev poljubno porabite za pogovore, SMS-/MMS-e in brskanje po spletu. Vključene enote porabite po svoje doma ali v državah EU-tarife!​​PODROBNEJE
Circle

SIM 2

Uporabite dodatno kartico za svojo drugo napravo. Omogoča klicanje, pošiljanje sporočil SMS in MMS ter uporabo zakupljenih količin iz vašega osnovnega naročniškega razmerja.


PODROBNEJE
Circle

EPO

Enotno poslovno omrežje združuje fiksno in mobilno omrežje, znotraj katerega vsi zaposleni v vašem podjetju kličejo brezplačno. S kratkimi enotnimi internimi številkami za fiksni in mobilni telefon pa bodo pri svojem delu bolj odzivni in učinkovitejši.

PODROBNEJE
Circle

Klicni center na mobilni številki

​Zagotovite si več hkratnih klicev na vaši mobilni številki in njihovo posredovanje na telefone vaših sodelavcev. Izkoristite številne možnosti klicnega centra v obl​aku.

PODROBNEJE