Paketi

Paketi vam s svojimi storitvami in funkcionalnostmi poenostavijo komunikacijo. Oblikovani so glede na vključene dopolnilne storitve in terminalsko opremo.


 • IP-Vstopni

  Vaša vrata v svet IP-telefonije. V njem so najpogosteje uporabljane telefonske funkcije, kot so npr. preusmeritve in prevezave. V paket sta vključena osnovni telefonski terminal in možnost uporabe spletnega portala za prilagoditev telefonskih funkcij.

  Podrobnosti
 • IP-Osnovni

  Vključuje osnovne funkcionalnosti za uporabniško prijazno in enostavno telefoniranje. Vsebuje osnovni telefonski terminal in osnovne funkcionalnosti, kot so Ne moti, vse vrste preusmeritev, Usmerjeni prevzem klica, Napredni spletni dnevnik klicev in druge.

  Podrobnosti
 • IP-Univerzalni

  Paket poleg osnovnega telefonskega terminala vsebuje še preostale napredne storitve in storitev Orodna vrstica. Namenjen je najzahtevnejšim uporabnikom in tistim, ki želite poenostaviti svoje vsakdanje telefoniranje.

  Podrobnosti
 • IP-Analogni

  Omogoča vam vključevanje analognih telefonov in faks naprav. V paketu vam ponujamo tudi kakovosten analogni vmesnik, ki omogoča priključitev vseh analognih naprav in pridobitev funkcionalnosti IP-telefonije.

  Podrobnosti