Za lažjo uporabo telefonskih storitev smo pripravili hiter pregled med naprednimi aplikacijami fiksne poslovne telefonije. Olajšale vam bodo komunikacijo, pospešile posel in optimizirale stroške poslovne telefonije.

​​Napredne aplikacije omogočajo prijaznejšo in preprostejšo uporabo telekomunikacijskih storitev, kot so govor, video in prenos podatkov.

 • Orodna vrstica

  Orodna vrstica je programski pripomoček, ki se namesti v brskalnik Internet Explorer oz. Firefox in v odjemalca za e-pošto Outlook.

  Podrobnosti
 • Avtomatski posredovalec

  Avtomatski posredovalec omogoča preprosto kreiranje glasovnih izbirnih menijev, ki poenostavljajo upravljanje klicev uporabnikov.​

  Podrobnosti
 • Klicni center

  Klicni center omogoča integrirano rešitev za upravljanje s podatki o poslovnih strankah z vsemi naprednimi multimedijskimi aplikacijami, ki jih omogoča IP-telefonija.

  Podrobnosti
 • Komunikator

  S Komunikatorjem kličete in sprejemate telefonske klice prek interneta. S Komunikatorjem se izognete visokim stroškom telefoniranja v tujini, saj prek interneta kličete po enakih cenah kot v domačem omrežju, hkrati pa ste dosegljivi​ na fiksni in mobilni številki tudi zunaj pisarne.

  Podrobnosti ​​
 • Posredovalno mesto

  Posredovalno mesto je zelo učinkovit pripomoček, ki telefonistom ali receptorjem na prijazen način olajša delo s klici. ​

  Podrobnosti