V sklopu celovite ponudbe fiksnih storitev ponujamo različne vrste storitev, ki omogočajo optimalno in fleksibilno implementacijo rešitev v vaše podjetje glede na vaše potrebe in pričakovanja.

Fiksne komunikacije

SiOL internet promo banner

V sklopu celovite ponudbe fiksnih komunikacij ponujamo različne storitve, ki optimalno dopolnjujejo vaše poslovne zahteve in pričakovanja. Poskrbimo za integracijo z obstoječimi poslovnimi sistemi in vam omogočamo najboljšo komunikacijsko izkušnjo.

PODROBNEJE

Podatkovne storitve

SiOL internet promo banner

Izberite podatkovne storitve, ki vam najbolj ustrezajo. Za hitrejše in učinkovitejše delo povežite svoje lokacije v enoten informacijski sistem in upravljanje vašega lokalnega omrežja prepustite nam. Poskrbimo tudi za varnost vašega podjetja s sodobno storitvijo IP-Infranet.

PODROBNEJEDruge storitve

Circle

Telekonferenca

​Telekonferenca je storitev, ki omogoča sočasno telefonsko komunikacijo dveh ali več udeležencev, ki so na različnih lokacijah v Sloveniji ali v tujini.

PODROBNEJE
Circle

Videokomunikacije

Storitev je primerna za vsako organizacijo ali podjetje, ki potrebuje zanesljiv in sodoben komunikacijski sistem za enostavno in hitro izmenjavo govornih, slikovnih in podatkovnih informacij v realnem času.

PODROBNEJE