V okviru storitev in rešitev za trgovino in turizem pokrivamo širok nabor podjetij, kot so trgovske verige, prodaja naftnih derivatov, franšize, nakupovalna središča, loterije, hotelske verige.

 

Naše rešitve temeljijo na prilagodljivih in učinkovitih storitvah, ki uporabnikom omogočajo visoko dodano vrednost, pregledno in varno poslovanje ter neomejeno komunikacijsko izkušnjo.

V sklopu zagotavljanja celovitih rešitev, ki vključuje pregled trenutnega stanja, predlog za izboljšave in optimizacijo, implementacijo ter vzdrževanje, omogočamo učinkovito izvajanje dejavnosti, ki optimalno zadovoljuje potrebe modernih trgovskih in turističnih podjetij.

Podjetja v trgovski in turistični dejavnosti se morajo zaradi hitro spreminjajočega se trga in vedno večjih zahtev in pričakovanj njihovih strank oziroma gostov hitro prilagajati z optimizacijo svoje dejavnosti in nižanjem lastnih stroškov. Pri tem vam pomagamo z individualno obravnavo in ponudbo širokega nabora storitev na enem mestu.
Ponujamo širok nabor komunikacijskih in informacijskih storitev, ki jih optimalno integriramo z vašim poslovnim okoljem.


Storitve in rešitve za panogo trgovina in turizem:

Mobilna storitvena platforma

​Rešitev, ki je namenjena oblikovanju in izvajanju terenskih poslovnih opravil z uporabo mobilnega računalništva.

PODROBNEJE

Upravljalno lokalno omrežje

Na lokaciji poskrbimo za namestitev, upravljanje in vzdrževanje aktivne LAN-opreme. Gre za najemni model, zato so stroški predvidljivi.

PODROBNEJE

Digitalno sporočanje

Digitalno sporočanje je oblika komuniciranja prek namenskih zaslonov, ki prikazujejo animirane multimedijske vsebine.

PODROBNEJE

Hotelske multimedijske rešitve

Zagotovite svojim gostom preprost in kakovosten dostop do multimedijskih vsebin in telekomunikacijskih storitev.

PODROBNEJE
 
 

Primer dobre prakse:

Mercator: Upravljana aktivna komunikacijska oprema
Petrol: IP-telefonija
Davidov Hram: Mobilna storitvena platforma