V okviru panoge storitev in logistike pokrivamo širok nabor institucij, ki vključuje medijske hiše (televizije, časopisi, založništvo), pošto in paketno distribucijo, internetna podjetja, podjetja za varovanje, kadrovske agencije itd.

 

Rešitve Telekoma Slovenije temeljijo na prilagodljivih in učinkovitih storitvah, ki za uporabnika predstavljajo visoko dodano vrednost, pregledno in varno poslovanje ter neomejeno komunikacijsko izkušnjo.

V sklopu zagotavljanja celovitih rešitev, ki vključuje pregled trenutnega stanja, predlog za izboljšave in optimizacijo, implementacijo ter vzdrževanje, omogočamo učinkovito izvajanje dejavnosti, ki optimalno zadovoljuje potrebe modernih storitvenih in logističnih podjetij.

Podjetja v storitveni in logistični panogi se morajo zaradi hitro spreminjajočega trga vedno prilagajati z optimizacijo procesov in stroškov. Pri Telekomu Slovenije vam pri tem lahko pomagamo z individualno obravnavo in ponudbo širokega nabora storitev na enem mestu.

Ponujamo vam širok nabor komunikacijskih in informacijskih storitev, ki jih optimalno integriramo z vašim poslovnim okoljem.

Storitve in rešitve za storitve in logistiko vključujejo:

Mobilna storitvena platforma

​Rešitev, ki je namenjena oblikovanju in izvajanju terenskih poslovnih opravil z uporabo mobilnega računalništva.

PODROBNEJE

Videokomunikacije

Storitev je primerna za vsako organizacijo ali podjetje, ki potrebuje zanesljiv in sodoben komunikacijski sistem za enostavno in hitro izmenjavo govornih, slikovnih in podatkovnih informacij v realnem času.

PODROBNEJE

Upravljalno lokalno omrežje

Na lokaciji poskrbimo za namestitev, upravljanje in vzdrževanje aktivne LAN-opreme. Gre za najemni model, zato so stroški predvidljivi.

PODROBNEJE

Najem strežnika

​Ponujamo vam najem virtualnega strežnika z neomejeno podporo v delovnem času, hitro odzivnostjo in rednimi mesečnimi poročili.

PODROBNEJE