V okviru storitev in rešitev za proizvodna podjetja nudimo širok nabor specifičnih rešitev za potrebe farmacije, kemične, strojne, lesne, avtomobilske, predelovalne in živilske industrije itd.

 

Proizvodnja postaja vedno bolj zahtevna in kompleksna, zato so učinkovite komunikacije ključnega pomena za nemoteno delovanje proizvodnih procesov. Proizvodnja nove generacije je povezana proizvodnja – tako znotraj podjetja, kjer omogoča sodelovanje, nadzor in upravljanje procesov, kot zunaj podjetja, kjer je ključna učinkovita komunikacija z dobavitelji, partnerji in kupci.

V Telekomu Slovenije imamo pripravljene rešitve, ki so specifične in razvite posebej za proizvodna podjetja. Povezujejo se z obstoječo proizvodno infrastrukturo in predstavljajo visokotehnološko orodje, ki je osnova za uspešno rast podjetja.

Podjetja, ki prenašajo podporne procese v zunanje izvajanje, lahko z obstoječimi viri ustvarijo več. Tako znižajo lastne stroške, povečajo prilagodljivost in inovativnost ter dosegajo večjo konkurenčno prednost. Nudimo vam storitev upravljanja z delovnimi postajami (stacionarni računalniki, prenosniki, tablice, mobilne naprave, tiskalniška oprema, blagajne).

Uvedba mobilnosti v skladiščno poslovanje omogoča planiranje proizvodnje brez nepotrebne vezave sredstev v zaloge, hkrati pa poskrbi, da materiala ne bo zmanjkalo. Osnovno komponento sodobnega mobilnega skladišča predstavljajo zanesljivo brezžično omrežje, mobilni in stacionarni terminali, čitalci črtnih kod in RFID-rešitve.

V povezani proizvodnji lahko s pomočjo rešitve Mobilne storitvene platforme (MSP) v katerikoli fazi enostavno zaznate priložnosti, načrtujete proizvodnjo in se ustrezno odzovete na potrebe in zahteve trga.

S pravo komunikacijo med napravami M2M (machine to machine) lahko naprave komunicirajo med seboj in nam sporočajo pomembne podatke, na podlagi katerih lahko prilagajamo proizvodne procese.

Ponujamo vam širok nabor komunikacijskih in informacijskih storitev, ki jih optimalno integriramo z vašim poslovnim okoljem.

Storitve in rešitve za proizvodnjo vključujejo:

Mobilna storitvena platforma

​Rešitev, ki je namenjena oblikovanju in izvajanju terenskih poslovnih opravil z uporabo mobilnega računalništva.

PODROBNEJE

Videokomunikacije

Storitev je primerna za vsako organizacijo ali podjetje, ki potrebuje zanesljiv in sodoben komunikacijski sistem za enostavno in hitro izmenjavo govornih, slikovnih in podatkovnih informacij v realnem času.

PODROBNEJE

Upravljalno lokalno omrežje

Na lokaciji poskrbimo za namestitev, upravljanje in vzdrževanje aktivne LAN-opreme. Gre za najemni model, zato so stroški predvidljivi.

PODROBNEJE