V okviru storitev in rešitev za lokalno upravo pokrivamo širok nabor institucij, ki vključuje šole, občine, bolnišnice​, univerze, zdravstvene domove, gasilce, različna društva itd.

 

Lokalne skupnosti avtonomno upravljajo z družbenimi zadevami lokalnega pomena, zato so ključnega pomena za razvoj družbene, kulturne, izobraževalne, športne in zdravstvene dejavnosti na določenem območju. Zaradi skupnih značilnosti in interesov prebivalcev oz. pripadnikov lokalne skupnosti ter skupnih organiziranih dejavnosti so tudi potrebe in zahteve posameznih vsebinskih področij podobne. Vse zahteve temeljijo na potrebah po cenovno ugodnih in učinkovitih rešitvah, ki bi lokalni skupnosti omogočile dodano vrednost na visokokakovostni in inovativni ravni.

Produkti in rešitve Telekoma Slovenije s področja komunikacije in IT so novodobni ter v celoti in na ključ izpolnjujejo zahteve uporabnikov. Skrbimo za gospodarski, socialni in okoljski razvoj, zato je vključenost Telekoma Slovenije v projekte in poslovanje več kot le ponudba izvirnih in učinkovitih produktov in rešitev - pomeni namreč tudi začetek premika lokalne uprave k moderni, razviti in prijazni lokalni skupnosti.

Telekom Slovenije ponuja komunikacije in IT-rešitve na segmentu lokalne uprave za občinske institucije, zdravstvo, šolstvo in šport.

Storitve in rešitve za lokalno upravo vključujejo:

Mobilna storitvena platforma

​Rešitev, ki je namenjena oblikovanju in izvajanju terenskih poslovnih opravil z uporabo mobilnega računalništva.

PODROBNEJE

Videokomunikacije

Storitev je primerna za vsako organizacijo ali podjetje, ki potrebuje zanesljiv in sodoben komunikacijski sistem za enostavno in hitro izmenjavo govornih, slikovnih in podatkovnih informacij v realnem času.

PODROBNEJE

Upravljalno lokalno omrežje

Na lokaciji poskrbimo za namestitev, upravljanje in vzdrževanje aktivne LAN-opreme. Gre za najemni model, zato so stroški predvidljivi.

PODROBNEJE