V okviru storitev in rešitev za javno upravo pokrivamo širok nabor institucij, ki vključuje ministrstva, direktorate, agencije, FURS, sodišča, ZPIZ itd.

 

Nove tehnologije omogočajo večanje produktivnosti zaposlenih in nove poslovne modele za upravljanje s področji IKT. Svojim naročnikom ponujamo širok nabor storitev, ki omogočajo minimiziranje stroškov investicij. S tem podjetjem in ustanovam omogočamo​ večjo prilagodljivost na hitre spremembe v sodobnem poslovanju, ki vključuje dinamično spreminjanje števila zaposlenih, izgradnjo učinkovite organizacije, razpršeno poslovanje in delo od kjerkoli.

Naša zanesljiva, varna in prilagodljiva infrastruktura omogoča razvoj in hitro uvajanje novih e-storitev in njihovo zanesljivo delovanje. Uvajanje celovitih e-storitev za državljane bistveno poveča učinkovitost državnih inštitucij in s tem dvigne nivo storitev.

Prilagodljivi poslovni modeli, ki vključujejo tudi možnost upravljanih storitev z različnimi naročniškimi modeli, omogoča natančno planiranje in prilagajanje stroškov glede na število zaposlenih.

Ponujamo vam širok nabor komunikacijskih in informacijskih storitev, ki jih optimalno integriramo z vašim poslovnim okoljem.

 

Storitve in rešitve za javno upravo vključujejo:

Videokomunikacije

Storitev je primerna za vsako organizacijo ali podjetje, ki potrebuje zanesljiv in sodoben komunikacijski sistem za enostavno in hitro izmenjavo govornih, slikovnih in podatkovnih informacij v realnem času.

PODROBNEJE
 

Primer dobre prakse

Medicinska fakulteta Univerza v Mariboru: Videokonferenca