Z namenom podpore in spodbujanja rasti vašega poslovanja ponujamo učinkovit nabor storitev in rešitev za finančne inštitucije. Z dolgoletnimi izkušnjami Telekoma Slovenije vam pomagamo optimizirati vaše komunikacijske kanale, ki omogočajo varen in zanesljiv prenos zaupnih in drugih kritičnih informacij.

 

Glede na vaše komunikacijske in informacijske potrebe implementiramo sklop kompleksnih rešitev, ki vključuje napredne kontaktne centre za komunikacijo s strankami prek govornih, video in tekstovnih komunikacij, spletne portale in mobilne rešitve.

Kompleksne rešitve ponujamo na osnovi upravljanega modela s fiksno mesečno naročnino, ki vključuje vse stroške opreme, instalacije, povezav, upravljanja in vzdrževanja. Telekom Slovenije obračuna dogovorjeno mesečno ceno upravljanja za vsakega priključenega uporabnika.

Ponujamo vam širok nabor komunikacijskih in informacijskih storitev, ki jih optimalno integriramo z vašim poslovnim okoljem.

Storitve in rešitve za finančne institucije vključujejo:

Mobilna storitvena platforma

​Rešitev, ki je namenjena oblikovanju in izvajanju terenskih poslovnih opravil z uporabo mobilnega računalništva.

PODROBNEJE

Videokomunikacije

Storitev je primerna za vsako organizacijo ali podjetje, ki potrebuje zanesljiv in sodoben komunikacijski sistem za enostavno in hitro izmenjavo govornih, slikovnih in podatkovnih informacij v realnem času.

PODROBNEJE

Upravljalno lokalno omrežje

Na lokaciji poskrbimo za namestitev, upravljanje in vzdrževanje aktivne LAN-opreme. Gre za najemni model, zato so stroški predvidljivi.

PODROBNEJE

Najem strežnikov

​Ponujamo vam najem virtualnega strežnika z neomejeno podporo v delovnem času, hitro odzivnostjo in rednimi mesečnimi poročili.

PODROBNEJE