Dobre prakse

Telekom Slovenije poleg standandiziranih storitev, ki so na voljo takoj s »police«, ponuja tudi storitve na ključ oz. celovite rešitve IKT. Te rešitve so narejene po vaši meri in lahko vključujejo tudi postavitev strojne in programske opreme. Predstavljamo vam nekaj rešitev, ki smo jih pripravili v sodelovanju s partnerji.

Primeri dobrih praks

Petrol: IP-telefonija
Davidov Hram: Mobilna storitvena platforma
Medicinska fakulteta Univerza v Mariboru: Videokonferenca
Mercator: Upravljana aktivna komunikacijska oprema

 

 

Zakaj Telekom Slovenije kot partner?

Telekom Slovenije kot vodilni slovenski operater telekomunikacij v vseh ključnih segmentih izjemno razvitega in visoko konkurenčnega slovenskega trga zagotavlja celovito ponudbo fiksnih in mobilnih, internetnih, multimedijskih ter vrhunskih integriranih telekomunikacijskih rešitev v lastnem sodobnem omrežju.

Razvijajoče se storitve na poslovnem​ segmentu, ki jih ponuja Telekom Slovenije, temeljijo na razvitih in sodobnih konvergenčnih omrežjih, paleta vseh rešitev, tehnologij in storitev podjetja pa je izjemno široka. Podjetjem in ustanovam omogočamo kakovostno, celovito in zanesljivo povezanost zaposlenih, sistemov in naprav.

S povezovanjem vseh mobilnih in fiksnih informacijsko-komunikacijskih tehnologij, storitev, multimedijskih vsebin in naprav, računalništvom in storitvami v oblaku, poslovno upravljanim omrežjem, digitalnim marketingom, nazadnje pa tudi s komunikacijo med napravami (ki z vpeljavo četrte generacije mobilnih telekomunikacij LTE prihaja po polnega izraza zaradi najširše dostopnosti ob vsakem času, velikih prenosnih hitrosti, pokritosti in zanesljivosti) omogoča preprosto in varno uporabniško izkušnjo vrhunske kakovosti.

Prav zato Telekom Slovenije doma ostaja vodilni v panogi telekomunikacij ter postaja tudi vodilni v panogah informatike in medijev, na trgih izven Slovenije pa stroškovno učinkovit in dobičkonosen IKT-operater.

 

Telekom Slovenije je med drugim prejel tudi priznanje Microsoftov partner leta 2014 v Sloveniji. Družba ga je prejela za inovativne rešitve, tehnično dovršenost in odlično uporabniško izkušnjo, ki jo ponuja strankam. Microsoft nagrado podeljuje vsako leto najboljšim partnerjem, ki izstopajo po poslovni odličnosti, inovativnih projektih in uspešnem sodelovanju z Microsoftovimi strokovnjaki.