poslovni mobilni internet prednosti

Paketi Mobilni net so namenjeni prenosu podatkov in brskanju po internetu s pomočjo računalnika, npr. mini prenosnika z vgrajenim modemom, prenosnika ali računalnika z uporabo USB-modema ali z uporabo tabličnega računalnika. S tem paketom pridobite SIM-kartico, ki jo uporabljate primarno za podatkovne storitve. SIM-kartico imate lahko ves čas vstavljeno na primer v USB-modem ali drugo podatkovno napravo in ste tako vedno in povsod povezani z internetom.

Izberite svoj paket Mobilni net

  Paket Mobilni net
Start
Paketi Mobilni net
A, B in C
Prenos podatkov v domačem omrežju
Prenos podatkov v domačem omrežju /
možnost dokupa
do 100 GB
odvisno od paketa
Sporočila SMS
Sporočila SMS 100 100
Prenos podatkov v območju držav z EU-tarifo brez dodatnega plačila
Prenos podatkov v območju držav z EU-tarifo brez dodatnega plačila / do 9300 MB
odvisno od paketa
LTE/4G
LTE/4G
Najvišja hitrost prenosa podatkov
Najvišja hitrost prenosa podatkovdo 20/5 Mbit/s
osnovna ​hitrost v paketu
do 150/50 Mbit/s
kot dodatni zakup
CENAod 1,99 €
na mesec
priključna taksa 10,95 €​
od 10,99 €
na mesec
priključna taksa 10,95 €
  Podrobnosti Podrobnosti

 

Pogoji

Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Start lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net Start z mesečno naročnino 1,99 EUR vključuje 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. V paketu Mobilni net Start se prenos podatkov doma in v tujini omogoči šele z izbiro posameznega zakupa. Nakup naprav iz akcijske ponudbe pri navedenem paketu ni mogoč. Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

Naročniško razmerje s paketi Mobilni net A, B in C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net A z mesečno naročnino 10,99 EUR (8,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani), paket Mobilni net B z mesečno naročnino 21,99 EUR (19,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) in paket Mobilni net C z mesečno naročnino 32,99 EUR (26,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključujejo 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. Poleg tega vključuje paket Mobilni net A tudi 5 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 3100 MB v državah območja EU-tarife), paket Mobilni net B 25 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 6200 MB v državah območja EU-tarife) in paket Mobilni net C 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 9300 MB v državah območja EU-tarife). Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife so Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper (storitev ne velja za Turško republiko Severni Ciper), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Guadeloupe, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Martinique (francoski del), Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Reunion, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.Pogosta vprašanja