0
​​

Ponudba poslovnih paketov pokriva osnovne informacijsko-komunikacijske potrebe podjetja, saj vključuje hiter dostop do interneta, fiksno IP-telefonijo, mobilno telefonijo in dodatne napredne komunikacijske storitve.

Poslovni paketi so posebej oblikovani za samostojne podjetnike, ki poslujete doma ali zunaj, kot tudi za manjša in srednja podjetja z več zaposlenimi, ki pri svojem poslovanju potrebujete večje število telefonskih priključkov. Oprema v paketih omogoča uporabo naprednih pisarniških IT-storitev, kot so brezžično povezovanje računalnikov (WiFi) in telefonov (DECT), uporabo obstoječih klasičnih telefonskih naprav, tiskalnikov in zunanjih diskov. Uporaba storitev je enostavna in primerna za vsakogar.
​Za poslovne uporabnike, ki veliko kličete znotraj Slovenije ali v države EU, predlagamo zakup Klicnih opcij za Slovenijo in EU​.


Ugoden nakup naprav

Naročniki poslovnih paketov lahko ob vezavi naročniškega razmerja naprave kupite po izjemno znižanih cenah, na obroke s 3-letno garancijo in brezplačno dostavo.

​​
​​​


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: