Circle

Paketi Mobitel Poslovni Enostavni

Izberite enega od novih paketov Mobitel Poslovni Enostavni 100, Poslovni Enostavni 300 ali Poslovni Enostavni 2000 in si po svoji meri zagotovite brezplačne pogovore med zaposlenimi v podjetju, najugodnejše pogovore, SMS-/MMS-e in brskanje po spletu z najhitrejšim mobilnim internetom LTE 4G.

PODROBNEJE
Circle

Paketa Mobitel Poslovni Neomejeni

Izberite enega izmed novih paketov Mobitel Poslovni Neomejeni in si zagotovite brezskrbno poslovno komunikacijo že od 23 € mesečno. Neomejeno kličite v vsa slovenska omrežja, pošiljajte SMS-/MMS-e in brskajte po spletu z najhitrejšim mobilnim internetom LTE 4G.

PODROBNEJE
Circle

Poslovni paket telefonija in internet

Poslovni paket telefonija in internet – Internet + IP-telefonija

Omogoča vam povezavo računalnikov in uporabo do 24 IP-telefonov. Ne potrebujete dodatne tehnične opreme, le računalnik in telefon, ki ju dobite tudi na obroke v sklopu ponudbe.

PODROBNEJE
Circle

Poslovni paket mobitel in internet

Mobilna telefonija + fiksni  internet

​Nov poslovni paket, primeren predvsem za manjše poslovne uporabnike, ki potrebujejo fiksno internetno povezavo in mobilno številko.

PODROBNEJE
Circle

Mobilni Internet

Mobilni Internet – Mobilni internet

Uporabljajte mobilni internet tudi na vaši tablici ali prenosniku. Izbirate lahko med različnimi paketi z različno količino vključenih podatkov.

PODROBNEJE
Circle

Poslovni komplet telefonija in internet

Poslovni komplet telefonija in internet – Internet + IP-telefonija + mobilna telefonija

Komplet vsebuje vse storitve za uspešno poslovanje. Priključite lahko do 24 IP-številk, vse mobilne številke svojega podjetja in poljubno povečujete hitrost interneta.

PODROBNEJE