​​​​  

Brezskrbna komunikacija tudi v državah območja EU-tarife

Začela se je nova doba počitnikovanja, ki bo naše bivanje v tujini še polepšala! Od zdaj naprej bomo na počitnicah še bolj sproščeni, še bolj povezani in še bolj brezskrbni. 


Od 15. 6. 2017 kličite, pošiljajte sporočila in brskajte po spletu kar v 31 državah območja EU-tarife. Zakupljene klice in sporočila na vašem izbranem naročniškem paketu lahko namreč uporabljate v tujini enako kot doma, brez skrbi, da bi vam nastali dodatni stroški, za prenos podatkov pa pri nekaterih paketih veljajo določene omejitve.

V spodnjem seznamu poiščite svoj paket in preverite, kaj vključuje.

Preverite, katere količine imate vključene med gostovanjem v državah območja EU-tarife

Izberite svoj paket:

Paket Autotelefon vključuje:

* Ena enota storitve je enaka eni minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali enemu poslanemu SMS-/MMS-u v domačem omrežju ali eni minuti pogovora znotraj držav območja EU-tarife ali enemu poslanemu sporočilu znotraj držav območja EU-tarife​

** Predstavlja količino prenosa podatkov iz domačega zakupa, ki se jo lahko brez dodatnega plačila porabi v državah območja EU-tarife. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU se prenos podatkov odšteva iz skupne količine prenosa podatkov.

Domače omrežje je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife so Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper (grški del), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija in Severna Irska ter Vatikan.

Niste prepričani, kateri paket uporabljate? Preverite na portalu Moj Telekom ali pokličite na številko 041 700 700.

​ ​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: