​​​​​​​​​  

Preverite ponudbo izbranih računalnikov HP in Lenovo za poslovne namene. Vsi računalniki imajo že nameščen Microsoft Windows 10 PRO, imajo kar 3-letno garancijo in z vezavo s poslovnimi paketi izjemno ugodno ceno na obroke, brez obresti in s prihranki do 200 €.

Vsi računalniki imajo vgrajene diske SSD (izjema je le HP ProOne 440, ki je namenjen delu na recepciji ali osnovne potrebe), stacionarni računalniki pa imajo v kompletu tudi miško in tipkov​nico. Prenosna računalnika Lenovo T570 in P51 imata p​oleg vgrajene priloženo še dodatno baterijo.

​ V ponudbi pa so na voljo tudi ostale naprave, ki so osnova za vsako pisarno: različni mobiteli, strežniki NAS, večfunkcijske laserske naprave in televizorji.

Računalniki:

Ostale naprave:Opombe

Akcijska ponudba naprav velja od 1. 10. 2017 do 31. 3​. 2018 oziroma do odprodaje zalog za naročnike paketov Osnovni poslovni paket, Napredni poslovni paket, Napredni poslovni paket 300, Premium poslovni paket, Modri poslovni paket, Mladi podjetnik, Poslovni paket telefonija in internet, Poslovni paket mobitel in internet, Veliki poslovni paket ter Poslovni paket internet ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Akcijske cene v enkratnem plačilu ali v mesečnih obrokih veljajo za vse nove in obstoječe naročnike naštetih paketov, ki nimajo obstoječe vezave naročniškega razmerja. Mogoč je nakup največ ene naprave iz akcijske ponudbe. Akcijska ponudba naprav se izključuje s ponudbo 5 EUR popusta na mesečno naročnino in brezplačna namestitev opreme. Za več informacij o ponudbi obiščite www.telekom.si ali pokličite 080 70 70.​​

  • POSLOVNI UPORABNIKI

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: