​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  
​​​​
​​

Mikro in majhna podjetja pomenijo temelj slovenskega gospodarstva. Vaše vsakodnevno p​oslovanje je odvisno od številnih dejavnikov, uspeh pa od varno shranjenih in povsod dostopnih dokumentov. To vam zagotovimo mi – s programskim paketom Office 365. Tako boste lahko takoj pričeli z uporabo, brez skrbi, da bi kaj pomembnega izgubili za vedno.

 ​VARNO SHRANJENO V OBLAKU

S programom OneDrive for Businees, ki ga vključuje paket Office 365, boste poskrbeli za popolno varnost svojih​​ dokumentov. Na voljo imate 1 TB prostora, zaščitenega z najnaprednješo tehnologijo.​

​​


LAŽJE IN HITRE​J​ŠE DELO NA DOKUMENTIH

Office 365 vključuje tudi nabor številnih programov, ki bodo občutno olajšali​ vaše vsakodnevno delo na dokumentih. Do dokumentov lahko vedno dostopate – ​z različnih naprav in tudi brez internetne povezave. Delo pa bo še hitreje steklo s samodejnim shranjevanjem in istočasnim urejanjem z drugimi.

 

 

NAMESTITEV NA KLJUČ

Programski paket Office 365 boste v poslovnih paketih ​Telekoma Slovenije prejeli na ključ. To pomeni, da vam ga brezplačno namestimo mi. Ob morebitnih nadaljnjih vprašanjih in težavah pa smo vam vedno na voljo z zanesljivo podporo naše ekipe.

Namestitev vključuje:

  • ​povezavo na osebni računalnik naročnika prek oddaljenega dostopa,
  • dodajanje domene, ki je registrirana pri Telekomu Slovenije,
  • kreiranje uporabnikov in dodelitev licenc,
  • namestitev aplikacij Office na en osebni računalnik naročnika,
  • prenos enega poštnega predala v okolje Office 365,
  • varnostno kopiranje dokumentov v storitev OneDrive for Business na enem računalniku,
  • namestitev aplikacij OneDrive for Business in Outlook aplikacije na eno mobilno napravo.
​ ​
​​​

ODLOČITE SE ZA SVOJEGA

Za vas smo pripravili tri ra​zlične poslovne pakete, ki bodo ne glede na vaše poslovne zahteve zagotovili, da bo vse pomembno za vaše poslovanje ostalo varno shranjeno.

​​
 ​


VEČ

​​​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: