​​  

Mobilna telefonija 

SiOL internet promo banner

Komunicirajte zanesljivo in povsod.

Naše kakovostno in zmogljivo mobilno omrežje pokriva 99 % prebivalstva v državi, kar zagotavlja nemoteno mobilno komunikacijo, čist zvok in pogovore brez nadležnih prekinitev v ključnih trenutkih. Vzdrževanje stikov med podjetjem, zaposlenimi in strankami je z našo mobilno telefonijo mogoče vedno in povsod.


Paketa Enostavni

Izberite mobilni paket Enostavni A ali Enostavni B in si po svoji meri zagotovite brezplačne pogovore med zaposlenimi v podjetju, najugodnejše pogovore, SMS-/MMS-e in brskanje po spletu.

Več o paketu

Paketi Brezskrbni

Izberite enega izmed paketov Brezskrbni in si zagotovite brezskrbno poslovno komunikacijo že od 23 EUR mesečno. Neomejeno kličite v vsa slovenska omrežja, pošiljajte SMS-/MMS-e in brskajte po spletu.

Več o paketu

Fiksna telefonija

SiOL internet promo banner

Popoln komunikacijski paket po meri vašega podjetja.

Fiksna telefonija omogoča cenovno ugodno telefoniranje in enostavno uporabo. Zagotavlja zanesljivo vez zaposlenih s podjetjem in strankami ter olajša natančen nadzor porabe in urejanje nastavitev.


IP-telefonija

IP-telefonija vam omogoča sodobno komunikacijo, ki nudi brezplačne klice med uporabniki, ugodne klice v tujino in popoln nadzor prek osebnega računalnika. Izberite paket, ki vključuje IP-telefonijo, in si oblikujte komunikacijo pa svoji meri.

Preglejte pakete z IP-telefonijo


PSTN- in ISDN-telefonija

Samostojni telefonski priključek. Zelo visoka stopnja zanesljivosti in kakovost zvoka. Za svoje delovanje ne potrebuje električnega napajanja. Izbirate lahko med PSTN-telefonijo ali ISDN-telefonijo.

Več o PSTN- in ISDN-telefoniji

Želite ponudbo, ki je prilagojena posebej za vaše podjetje?

Pošljite povpraševanje

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: