​​  

Mobilna telefonija 

SiOL internet promo banner

Komunicirajte zanesljivo in povsod.

Naše kakovostno in zmogljivo mobilno omrežje pokriva 99 % prebivalstva v državi, kar zagotavlja nemoteno mobilno komunikacijo, čist zvok in pogovore brez nadležnih prekinitev v ključnih trenutkih. Vzdrževanje stikov med podjetjem, zaposlenimi in strankami je z našo mobilno telefonijo mogoče vedno in povsod.


Paketa Enostavni

Izberite mobilni paket Enostavni A ali Enostavni B in si po svoji meri zagotovite brezplačne pogovore med zaposlenimi v podjetju, najugodnejše pogovore, SMS-/MMS-e in brskanje po spletu.

Več o paketu

Paketi Brezskrbni

Izberite enega izmed paketov Brezskrbni in si zagotovite brezskrbno poslovno komunikacijo že od 23 EUR mesečno. Neomejeno kličite v vsa slovenska omrežja, pošiljajte SMS-/MMS-e in brskajte po spletu.

Več o paketu

Skupni mobilni zakup

Naročniški paket Skupni mobilni zakup lahko uporablja več uporabnikov skupaj, zato sporazumevanje kjerkoli in kadarkoli ne bo več težava. Osnovni zakup enot storitev lahko koristite za pogovore v vsa slovenska omrežja, pošiljate SMS- in MMS-sporočila in uporabljate paketni prenos podatkov.

Več o paketu

Fiksna telefonija

SiOL internet promo banner

Popoln komunikacijski paket po meri vašega podjetja.

Fiksna telefonija omogoča cenovno ugodno telefoniranje in enostavno uporabo. Zagotavlja zanesljivo vez zaposlenih s podjetjem in strankami ter olajša natančen nadzor porabe in urejanje nastavitev.


IP-telefonija

IP-telefonija vam omogoča sodobno komunikacijo, ki nudi brezplačne klice med uporabniki, ugodne klice v tujino in popoln nadzor prek osebnega računalnika. Izberite paket, ki vključuje IP-telefonijo, in si oblikujte komunikacijo pa svoji meri.

Preglejte pakete z IP-telefonijo


PSTN- in ISDN-telefonija

Samostojni telefonski priključek. Zelo visoka stopnja zanesljivosti in kakovost zvoka. Za svoje delovanje ne potrebuje električnega napajanja. Izbirate lahko med PSTN-telefonijo ali ISDN-telefonijo.

Več o PSTN- in ISDN-telefoniji

Želite ponudbo, ki je prilagojena posebej za vaše podjetje?

Pošljite povpraševanje

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: