Mobilna blagajna je ​rešitev na ključ, ki vam omogoča enostavno in hitro izdajanje računov, poslovanje v skladu z zakonoda​jo in prenos podatkov na FURS v skladu z ZdaVPR. Aplikacija je enostavna za uporabo in omogoča hitro dodajanje izdelkov.

V akcijskem obdobju od 13. 10. 2017 do 31. 3. 2018 velja 100 % popusta na prvo namestitev in pomoč prek oddaljenega dostopa za storitev Mobilna blagajna – Pantheon RA ali RC ter 50 % popusta na prvo namestitev in pomoč na terenu.

 

Ključne lastnosti:

  • enostavno in hitro izdajanje računov
  • poslovanje v skladu z zakonodajo
  • varno shranjeni podatki v Sloveniji
  • podpora 24/7
  • aplikacija, tablica, tiskalnik, terminal POS in dostop do interneta na enem mestu
Opombe

1V akcijskem obdobju od 13. 10. 2017 ​do 31. 3​. 2018 velja 100 % popusta na prvo namestitev in pomoč prek oddaljenega dostopa za storitev Mobilna blagajna – Pantheon RA ali RC ter 50 % popusta na prvo namestitev in pomoč na terenu. Akcija velja za nove naročnike Mobilne blagajne (RA/RC) in za obstoječe naročnike Mobilne blagajne (RA/RC), ki dokupijo nove licence.

Naročnina se obračuna za tekoči mesec, in sicer v celoti ne glede na datum vklopa oziroma izklopa paketa. Obračunska enota je 10 kB. Vključena količina velja za prenos podatkov v omrežju Mobitel. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednji mesec. Cene prenosa podatkov nad vključenim volumnom veljajo za podatke, prenesene znotraj omrežja Mobitel. Za uporabo širokopasovnega mobilnega interneta LTE/4G so potrebni primerna naprava LTE, signal mobilnega omrežja, kartica USIM in vključena storitev Hitri internet LTE/4G oziroma naročniški paket, ki omogoča tudi dostop do omrežja Mobitel LTE/4G. Mobitelovo omrežje LTE/4G omogoča teoretične hitrosti prenosa podatkov do 150 Mb/s v smeri k uporabniku in do 50 Mb/s v smeri od uporabnika, omrežje Mobitel GSM/UMTS omogoča teoretične hitrosti do 21,6 Mb/s v smeri k uporabniku (HSDPA) in do 5,76 Mb/s v smeri od uporabnika (HSUPA). Dejansko dosežene hitrosti so manjše od teoretičnih; odvisne so od kakovosti radijskega signala, povezav in naprave.