​​​​​​
 
​​
Opom​be

1Novi naročniki paketov TopTrio Brezžični v akcijski ponudbi do 31. 12​​. 2016 poleg popusta na mesečno naročnino prejmejo tudi programsko shemo Mega Enostavni brezplačno za obdobje 12 mesecev od naročila.

2Novim naročnikom paketov TopTrio Brezžični pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek izdaje prvega BOX-a v višini 20 EUR.​

3Akcijska ponudba: novim naročnikom paketov TopTrio Brezžični, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 12 mesecev, obstoječim nevezanim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 6 mesecev. Akcijska ponudba velja do 31. 12​. 2016 in se izključuje z ostalimi akcijami.

4Ob prvem naročilu na opcijo Deezer se naročnikom prvih 90 dni trajanja naročnine storitev ne zaračuna. V tem času lahko naročniki tudi prekinejo naročnino brez obveznosti. V kolikor naročnine v prvih 90 dneh ne prekinejo, se jim naročnina na opcijo Deezer začne zaračunavati po ceniku oz. po ceni 6,95 EUR na mesec.

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.


Prodajna ponudba fiksnih storitev

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: