​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  

Paketi Mobilni net A, B, C vključujejo določeno količino podatkov, ki jo lahko do določene količine brezplačno porabite tudi znotraj držav območja EU-tarife.

sticker
Brezplačen preizkus

Delovanje mobilnega interneta lahko pred nakupom tudi preizkusite. V Telekomovih centrih si lahko brezplačno izposodite USB-modem in SIM-kartico za prenos podatkov v omrežju Telekoma Slovenije. Če imate prenosnik, ga prinesite s seboj in uredili vam bomo vse potrebne nastavitve.


Zakup dodatnih količin

Ko porabite vključene količine prenosa podatkov ali želite še več prenosa podatkov, vam ponujamo naslednje možnosti dodatnih zakupov.

Naročniki, ki poleg podatkovnih storitev potrebujete tudi govorne storitve, lahko k paketom Mobilni internet naročite storitev Govor​. S storitvijo Govor se v paketih Mobilni internet omogočita telefonija in videotelefonija.

Cenik storitve Govor:
  • Mesečna naročnina: 1,00 € z DDV
  • Priključna taksa: 5,99 € z DDV

Storitev Govor naročite z obrazcem Naročilo dodatnih storitev.

Pogovori Tarifa Paketi Mobilni internet
Klici v vsa slovenska omrežja Redna 00.00-24.00 0,165 €/min
Sporočila SMS/MMS Redna 00.00-24.00 0,12 €/sporočilo
​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Opombe za pakete Mobilni net A, B in C​

​1Naročniško razmerje s paketi Mobilni net A, B in C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net A z mesečno naročnino 10,99 EUR (8,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani), paket Mobilni net B z mesečno naročnino 21,99 EUR (19,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) in paket Mobilni net C z mesečno naročnino 32,99 EUR (26,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključujejo 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. Poleg tega vključuje paket Mobilni net A tudi 5 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 3100 MB v državah območja EU-tarife), paket Mobilni net B 25 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 6200 MB v državah območja EU-tarife) in paket Mobilni net C 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 9300 MB v državah območja EU-tarife). Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

2Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife so Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper (storitev ne velja za Turško republiko Severni Ciper), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Guadeloupe, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Martinique (francoski del), Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Reunion, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

​​

Prodajna ponudba Mobilni net A
Prodajna ponudba Mobilni net B
Prodajna ponudba Mobilni net C

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: