Circle

EU Vključeni

Pravi paket za Slovenijo in EU. Neomejeni klici in sporočila SMS/MMS, 2​0 GB prenosa podatkov doma ali v EU, ter 120 minut za klice v EU tarifo.

PODROBNEJE
Circle

P​oslovni paketi

Ponudba pokriva osnovne informacijsko-komunikacijske potrebe podjetja: hiter internet, fiksno IP-telefoni​jo, mobilno telefonijo in dodatne napredne komunikacijske storitve.

PODROBNEJE
Circle

Paket Brezskrbni C

Izberite paket Brezskrbni C, ki vam omogoča 6​0 GB podatkov za brskanje po spletu v mobilnem omrežju LTE 4G ter brezskrbno komunikacijo tudi v državah EU-območja.

PODROBNEJE
Circle

Paketi TopTrio

Paketi TopTrio združujejo najboljšo ponudbo interneta, televizije in telefonije. V akcijski ponudbi z nižjo naročnino in z vrsto dodatnih ugodnosti.


PODROBNEJE
Circle

Paket Brezskrbni B

Povsem brezskrbna mobilna komunikacija. Neomejeni pogovori v vsa slovenska omrežja in sporočila SMS/MMS ter brezskrbna uporaba mobilnega interneta, ki se obračuna glede na dejansko porabo, vendar ne več kot 5 € na mesec.


PODROBNEJE
Circle

Mobilni poslovni internet

Namenjen je prenosu podatkov in brskanju po internetu s pomočjo brezžičnega usmerjevalnika LTE, mobilne dostopne točke WiFi, računalnika oz. prenosnika ali tabličnega računalnika.

PODROBNEJE