​​​​​​​​​​

POSLOVNI PAKETI

Ponudba poslovnih paketov pokriva osnovne informacijsko-komunikacijske potrebe podjetja, saj vključuje hiter dostop do interneta, fiksno IP-telefonijo, mobilno telefonijo in dodatne napredne komunikacijske storitve.
Izbirate lahko med Naprednim poslovnim paketom, če potrebujete telefonijo za več zaposlenih, ali med Osnovnim poslovnim paketom, ki je cenovno ugoden in namenjen manjšim podjetjem. Za novonastala podjetja, pa smo pripravili paket Mladi podjetnik, kjer vam poleg interneta ponujamo tudi bistvene storitve po nižjih cenah.

Več o ponudbi
PONUDBA NAPRAV S POSLOVNIMI PAKETI

Izberite svojo napravo in jo ob vezavi naročniškega razmerja s poslovnimi paketi kupite po nižji ceni, tudi na obroke. Na voljo je več naprav in televizorjev. Hkrati izkoristite 1 leto -50 %2: na naročnino programske opreme Microsoft Office 365 Business, ki velja za 5 računalnikov, 5 tablic in 5 mobitelov na uporabnika.

Za nove in obstoječe uporabnike
PISARNA PO MERI – DO 20 % UGODNEJE

Za odzivno, stabilno in učinkovito poslovanje.

Ponujamo 20 % popust mesečno naročnino storitev Office 365, ter 20 % popusta na mesečno naročnino za večino storitev Pisarne po meri. Izkoristite pa lahko tudi registracijo domene brezplačno za 1 leto.3:

Več o 20 % popustu na storitve Pisarne po meri

Prilagodljive storitve.
BREZSKRBNI A

Za brezskrbno komunikacijo in prilagojeno uporabo interneta izberite mobilni paket Brezskrbni A. Neomejeno kličite in pošiljajte sporočila. Internet plačate po porabi, a največ 2​ EUR na mesec, kar vključuje 2 GB. 4

minute v vsa SLO omrežja NEOMEJENO
sporočila SMS/MMS NEOMEJENO
prenos podatkov do 2 GB ​plačilo po porabi,največ 2 €/mesec ​brezplačno ​za čas vezave4

 

Več o paketu
POVEŽITE STORITVE IN PRIHRANITE

Razširili smo nabor ugodnosti, ki jih prinaša povezovanje naših storitev:

  • kombinacija prenovljenih poslovnih paketov in izbranih mobilnih paketov vam prinaša popust pri mesečni naročnini,
  • kombinacija izbranih paketov TopTrio in izbranih mobilnih paketov vam prinaša popust pri mesečni naročnini,
  • podvojene količine v izbranih poslovnih mobilnih paketih,
  • nižja mesečna naročnina poslovnih paketov in brezplačna namestitev opreme,
  • ugodna ponudba naprav s poslovnimi paketi, na obroke in brez obresti.

Več o povezanih storitvah Telekoma Slovenije

1Ponudba 50 % popusta na mesečno naročnino in brezplačna namestitev opreme velja do 30. 6. 2016 ob sklenitvi novega naročniškega razmerja s paketi Osnovni poslovni paket, Napredni poslovni paket, Napredni poslovni paket 300 in paket Mladi podjetnik, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Naročnikom pripada štiri mesece 50-odstotni popust na ceno osnovnega paketa brez dodatnih storitev ali telefonskih priključkov ter brezplačna namestitev opreme, ki je potrebna za uporabo širokopasovnih storitev. Akcija velja za vse nove naročnike, pri čemer se kot nov naročnik šteje vsak naročnik, ki sklene naročniško pogodbo za prej navedene poslovne naročniške pakete, pod pogojem, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Ta prodajna ponudba se izključuje s prodajno ponudbo Akcijska ponudba naprav za naročnike poslovnih paketov, ki je objavljena na www.telekom.si.

2Akcijska ponudba 5 EUR popusta za 6 mesecev (oz. 2 meseca) velja od 20. 4. do 30. 6. 2016 za obstoječe naročnike paketov Napredni poslovni paket, Napredni poslovni paket 300, Osnovni poslovni paket, paket Mladi podjetnik, Poslovni paket telefonija in internet, Poslovni komplet telefonija in internet, Poslovni paket mobitel in internet, Veliki poslovni paket in Poslovni paket internet ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev (oz. 12 mesecev) ter nimajo obstoječe vezave naročniškega razmerja. Akcijska ponudba se izključuje z akcijsko ponudbo naprav. Več informacij o ponudbi na www.telekom.si.

3Vsi naročniki poslovnih paketov (Osnovni poslovni paket, Napredni poslovni paket, Napredni poslovni paket 300, Poslovni paket telefonija in internet, Poslovni paket mobitel in internet, Poslovni paket internet, Poslovni komplet telefonija in internet, Veliki poslovni paket) so upravičeni do 20 % nižje mesečne naročnine za eno ali več izpostavljenih storitev iz Pisarne po meri. Ugodnost je brez vezave in velja v času sklenjenega naročniškega razmerja s poslovnim paketom.

4 Naročniško razmerje s paketom Brezskrbni lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki storitev Mobitel, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket z mesečno naročnino 19,95 EUR vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja in neomejene SMS-/MMS-e. Prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije se naročnikom obračuna po ceniku navedenega paketa (0,01 EUR/MB), vendar ne več kot 2 EUR na mesec. Za prenos podatkov pri paketu Brezskrbni velja princip pravične uporabe storitev prenosa podatkov, kot je opredeljeno v Posebnih pogojih uporabe mobilnih elektronskih komunikacijskih storitev. Za paket Brezskrbni se po preseženi vključeni količini prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (2 GB) hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kb/s v smeri k uporabniku in 64 kb/s v smeri od uporabnika. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 12,07 EUR, v primeru spremembe obstoječega naročniškega paketa za storitve Mobitel v navedeni paket pa se zaračuna enkratni znesek v višini 20 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori v vsa slovenska omrežja in neomejeni SMS-/MMS-i so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Poveži in Prihrani: Koriščenje ugodnosti Poveži in Prihrani v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje, kot izhajajo iz Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani za posamezno prodajno akcijo.

Ponudba, ki varčuje.Splošni pogoji

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: