Telekom Slovenije Logo

E-novice št. 23

Telekom Slovenije Logo

Mobitelov Paket neomejeno je prava izbira za vse, ki želite neomejeno komunikacijo - odslej na voljo po še ugodnejši ceni. Cena za naročnike storitev Mobitel se je znižala s 35 na le 29 EUR, količina prenosa podatkov pa se je za vse uporabnike paketa zvišala z 1 na kar 3 GB.

Preverite ponudbo

AKCIJE IN NOVOSTI

Preverite ponudbo

SiOL BON za 250 EUR tudi za iPhone


SiOL BON v višini 250 EUR ali 100 EUR lahko izkoristite tudi za nakup vrhunskih mobitelov Apple iPhone – iPhone 5s in iPhone 5c. Apple iPhone 5s je uporabnikom na voljo v vseh treh različicah spominskih kapacitet ter v vseh treh barvnih različicah, Apple iPhone 5c pa je na voljo s 16 GB spominske kapacitete ter v štirih barvnih različicah.

Izkoristite bon

Preverite ponudbo

V Telekomovih centrih vas čaka darilo


Vsi, ki v teh dneh v katerem od 19 Telekomovih centrov sklenete ali podaljšate katerokoli naročniško razmerje, prejmete praznično darilo: mobilni telefon Samsung E1200 z že naloženimi petimi evri dobroimetja. Velja do odprodaje zalog.

Praznično darilo

Preverite ponudbo

TViN Shramba


Že uporabljate TViN shrambo? Dostopajte do svojih dokumentov, fotografij, glasbe vedno in povsod. Naročniki SiOL in Mobitel imate v TViN Shrambi na voljo 5 GB brezplačnega prostora.


Izkoristite izjemno ponudbo

E-račun za 200 točk v program zvestobe


Odločite se za račun v elektronski obliki namesto papirnatega. S tem ne boste le prijazni do okolja, ampak vas bomo za to tudi nagradili z dodatnimi 200 točkami v programu zvestobe.

Izkoristite izjemno ponudbo

Preverite ponudbo

HBO GO 2 leti brezplačno


Z internetom SiOL uživajte v najboljših serijah in filmih na HBO GO kar 2 leti brezplačno. Ponudba velja za naročnike storitve internet SiOL ter internet SiOL in telefonija SiOL. S HBO GO lahko spremljate več kot 1500 ur najboljših filmskih uspešnic, serij na vašem prenosnem računalniku, ter pametnih telefonih in tablicah.


Izkoristite izjemno ponudbo

Preverite ponudbo

HBO 3+3


Odločite se za 6-mesečno naročnino na programsko opcijo HBO in plačajte le polovico. Tri mesečne naročnine na kar šest odličnih televizijskih programov, videoteko HBO On Demand in HBO GO vam podarimo.

Izkoristite izjemno ponudbo

Preverite ponudbo

Džabest za zmeri le še do konca leta


Paketi Džabest za zmeri, ki vam omogočajo, uporabo omenjenih paketov tudi po 31. letu, so na voljo le še do konca leta. Izbirate lahko med paketi z 250, 2000 ali 3000 enotami, ki jih lahko porabite mesečno.

Izkoristite izjemno ponudbo

Izšel je novi Telefonski imenik Slovenije 2014 na DVD-ju


Želite imeti prave telefonske številke tudi ko niste na spletu? Za naročilo novega telefonskega imenika pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 3000 ali izpolnite spletni obrazec.

Izkoristite izjemno ponudbo

TEHNIK

Tehnik

iPhone 5s: prava poslastica in hitrostna zverina


Preberite, s čim nas je očaral najbolje prodajani mobitel na svetu. Vse prejšnje iPhone prekaša s še boljšo kamero, zabavno možnostjo snemanja počasnega gibanja, odklepanjem s prstnimi odtisi ter izjemno hitrim poganjanjem sistema iOS 7.

Izkoristite izjemno ponudbo

TV IN ZABAVA


Novo v DKino: Mi smo Millerjevi


Spored SiOL TV na TViN-u


50 % bonusa za nakupe v DKino

Potegujte se za Alcatel One Touch Idol Ultra


Skupaj s Tehno Mobilom podarjamo odličen mobitel Alcatel One Touch Idol Ultra. Odgovorite na nagradno vprašanje na Facebook strani Telekoma Slovenije in preizkusite svojo srečo!

Sodeluj